Η Εταιρία μας

papazoglou-about-us-1

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ AUTOGROUP

Η Παπάζογλου autogroup, δραστηριοποιείται στην αγορά του αυτοκινήτου από το 1991. Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα των μοντέλων Renault και Dacia, καθώς κι ένα σύνολο υπηρεσιών after sales υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα test drive του αγαπημένου σας μοντέλου, ανταλλαγής του μεταχειρισμένου σας αυτοκινήτου, ευέλικτους τρόπους χρηματοδότησης καθώς και δυνατότητα χρονομίσθωσης ή leasing.


Για την άριστη φροντίδα των αυτοκινήτων Renault & Dacia, λειτουργούν Εξουσιοδοτημένο συνεργείο, φανοβαφείο καθώς και τμήμα Γνήσιων Ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Παπάζογλου autogroup, με τον πιο σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και πάντα με τη χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών Renault & Dacia, σας προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές ώστε να οδηγείτε ξένοιαστα, οικονομικά και με ασφάλεια.
Στην Παπάζογλου autogroup σας περιμένει ένας νέος κόσμος ολοκληρωμένων υπηρεσιών πωλήσεων και after sales Renault & Dacia, με στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας.

papazoglou-about-us-2
Από το1991

Δραστηριοποιoύμαστε στο χώρο του αυτοκινήτου.

100%

Ικανοποιημένων πελατών.

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close